فراموشی رمز عبور ؟

تور مکزیک

دارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای مکزیک :
اصل کذرنامه معتبر۶ماه اعتباراز تاریخ حرکت تور (امضا شده)-اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)-فتوکپی از صفحه ۱گذرنامه وهمچنین از تمام ویزاهای قبلی ومهرهای موجود در گذرنامه –تکمیل فرم مشخصات فردی (به صورت کامل )دو قطعه عکس ۶*۴ رنگی زمینه سفید تمام رخ –ترجمه انگلیسی شناسنامه (توسط دارالترجمه )-ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار ،روزنامه رسمی ،پروانه کسب اتحادیه ،…وگواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه ۳ فیش اخیر حقوق ماهیانه (توسط دارالترجمه )-ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی و حکم بازنشستگی برای بازنشستگان –ذکرتاریخ شروع به کارسمت و میزان درآمد در گواهی شغلی الزامی است.
جهت اطلاع از قیمت و خرید تور با شماره تلفن ۰۵۴۳۱۱۸۰ داخلی ۱۱۰ تماس حاصل فرمایید.

ما را در تلگرام دنبال کنید.

please click